Charlotte!

ImageIk heb een leuke naam. Vind ik zelf. Hij is erg culinair. Zo is er zowel een aardbeien- als aardappelras dat Charlotte heet, maar het beroemdst is natuurlijk het briljante toetje met lange vingers dat mijn naam draagt. Een bavarois (soort mousse) van fruit (met frambozen, aardbeien of peren komt het meest voor) of chocola met lange vingers eromheen en als laatste een strik, zo hoort-ie.

Image

De Charlotte was trouwens zelfs onderwerp op mijn geboortekaartje: zie hier.Image
Voor een studentenkamer is de Charlotte misschien een beetje ingewikkeld, vooral omdat je een bepaalde vorm nodig hebt en moet gaan kliederen met gelatine en eiwitten moet gaan kloppen die mislukken als er ook maar een beetje vet bij komen. Toch goed te doen hoor.
Daarom twee versies. De echte: voor als je goed bent in koken, er de tijd voor hebt en de goede spullen hebt staan. En de studentenversie, die ik zaterdag hoogstpersoonlijk heb ontwikkeld en die haast net zo indrukwekkend is.
Maar niet nu! Dus hou mijn blog in de gaten, wordt vervolgd…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s